Lijkt het u leuk om ook vrijwilliger te worden bij stichting De Wilker?
Kom dan gerust even langs voor een kopje koffie of neem contact op met ons op door een email te sturen naar info@dewilker.nl

Hoi,

Mijn naam is Jo Doornbos en ik ben de beheerder van buurthuis de Wilker. Ik vind het leuk om mensen aan te sturen en om feesten te organiseren. Zelf houdt ik natuurlijk ook wel van een feestje. Dit komt mede door mijn horeca achtergrond. Ik vind dit werk een leuk tijdverdrijf en ik zeg maar zo: alleen is maar alleen en hier vind je gezelligheid!

Ik krijg vaak te horen van de bezoekers dat ze in een warm bad terecht komen. Dit doet mij goed.

Hallo,

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Corry Drenth en ik ben vrijwilliger bij stichting De Wilker. Mijn hobby's zijn koken, breien en in de tuin zitten als het mooi weer is.

Hallo,

Ik zal mij even voorstellen.
Ik ben Angela en ik ben vrijwilliger geworden bij De Wilker omdat ik mij graag inzet voor andere mensen. Ik vind de sociale contacten erg leuk. Ik hou ook van humor en een geintje op z’n tijd.
Mijn hobby’s zijn wandelen, omgaan met dieren, muziek, toneel en cabaret, wat ik zelf ook een aantal jaren heb gedaan.

Hallo,

Ik ben Leona, 28 jaar.
Ik ben vrijwilliger geworden, omdat ik leuke verhalen hoorde van andere vrijwilligers en om wat meer onder de mensen te komen. Ik vind het hier erg leuk. Mijn hobby’s zijn fotografie en wandelen.