Een kleinschalige kinderopvang, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zij zijn zeer flexibel en 24/7 open. Ze doen leuke activiteiten met de kinderen , zoals naar het bos of naar de eendjes, knutselen, zingen etc.

Zij bieden persoonlijke verzorging en verpleging thuis aan en begeleiden u bij uw herstel en/of ziekteproces. Het is een klein team dat 24 uur per dag bereikbaar is en leveren zorg op maat van hoge kwaliteit.

Hier kunt u gratis uw kleding en speelgoed heen brengen. Deze worden ingezameld voor de minima, die zich hiervoor kunnen inschrijven. Iedereen is altijd welkom om langs te komen en voor een leuke prijs een kledingstuk of speelgoed te kopen.

Of je nu op zoek bent naar lichamelijke en geestelijke rust. Of juist naar versterking van het lichaam, lenigheid, of het oplossen van blessures; bij Beter met yoga vind je wat je zoekt.

De huidige manier van kijken naar ziekte en pijn is naar mijn mening vaak een stap te laat. Daarbij word je afhankelijk van artsen, medicijnen en operaties. Preventie is zó veel effectiever. Onze standaard zou moeten zijn: ingrijpen vóór er klachten ontstaan of zich verergeren.

Medisch ingrijpen (medicatie, operatie) voorkómen.
Hier is veel winst te behalen.

Naast het geven van computerlessen biedt WijkKlikEmmerhout mensen met een beperking een plaats waar ze hun talenten kunnen toepassen en op deze manier een waardevolle inbreng hebben. Zo er mensen bij ons actief die hele goede kennis hebben van computers waar ook de mensen van buitenaf graag gebruik van maken. Sinds kort maken zij zelfs laptops die traag geworden zijn weer sneller door wat technische ingrepen. We krijgen ook veel mensen binnen via de gemeente die iets moeten doen voor hun uitkering en begeleiden hen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.